Dansoptreden

Je hebt het ongetwijfeld al in je agenda staan: de dansoptredens vinden dit jaar plaats tijdens de paasvakantie, namelijk op zaterdag 13 april om 16.00 en 20.30 uur en zondag 14 april om 10.00, 14.30 en 19.00 uur in CC De Borre in Bierbeek. OPGELET: Omwille van het grote aantal dansgroepen doet niet iedereen aan alle optredens mee. We verdelen alle dansgroepen onder 4 subgroepen. Kijk goed wanneer jij moet optreden. Dit is ook belangrijk voor de ouders die kaarten willen bestellen.

Wie treedt er op?

Hier volgt een overzicht van de groepen:

De kleuters treden niet op. Er wordt van hen wel een filmpje gemaakt tijdens een speciale themales dat getoond wordt tijdens de shows. Zij krijgen hiervoor een apart briefje.

Ballet 1e graad is met te weinig deelnemers om op te treden in de Borre. Er wordt voor hen later in het jaar daarom een toonmoment georganiseerd tijdens een gewone les.

Inschrijven

Bij de inschrijvingen voor dit dansjaar vroegen we al om aan te duiden of je wel/niet deelneemt aan de dansoptredens. Omdat toen nog niet iedereen zijn vakantieplannen vastlagen, vragen we je nu om een definitief antwoord. Gelieve daarom zo snel mogelijk het online inschrijvingsformulier op www.blits78kessello.be in te vullen. Ook als je niet meedoet, moet je dit online laten weten (zo weten wij zeker dat je het niet gewoon vergeten bent).

Opgelet: als je deelneemt aan de optredens wil dit zeggen dat je zo vaak mogelijk in de training aanwezig bent en dat je aanwezig kan zijn op de oefenmomenten van het slotnummer, de algemene repetitie, de generale repetitie én de juiste voorstellingen. Mocht dit ergens een probleem vormen, verwittig dan zo snel mogelijk je juf en laat dit ook weten bij ‘opmerkingen’ in het online inschrijvingsformulier.

Inoefenen slotnummer

Naar jaarlijkse gewoonte sluiten we elk dansoptreden af met een knallend slotnummer. Wil je ook dit jaar, samen met alle andere Blits-dansers, de show in stijl afsluiten? Kom dan zeker de volgende data het slotnummer mee inoefenen:

Probeer om drie keer aanwezig te zijn bij de repetities. Zo kunnen we het nummer vlot inoefenen.

Belangrijke data

Kaartenverkoop

Voor meer informatie over de kaartenverkoop kan je hier terecht.

Kledij eigen dansje(s)

Alle trainers zijn op zoek naar een toffe outfit voor hun groep. Zodra de kledij helemaal vastligt, krijg je per groep een briefje met een overzicht van de kledij, samen met de bijdrage die je hiervoor moet betalen. Deze kledij mag je na het optreden houden.

Ook dit jaar proberen we voor elke groep de kostprijs zo laag mogelijk te houden (we streven naar een maximum van 10 euro/danser/groep). Je betaalt deze bijdrage aan je eigen trainer in een gesloten omslag met je naam en groep erop. Dit geld kan dus niet via overschrijving betaald worden. Gelieve de betaling ten laatste in orde te brengen op de algemene repetitie van zaterdag 6 of zondag 7 april. Eerder mag natuurlijk ook altijd.

Kledij slotnummer

Bij het slotnummer hoort natuurlijk ook een gepaste outfit:

Opgelet: zorg ervoor dat je kledij wit wit is (dus geen verkleurd wit of lichtgrijs) en dat er geen prints op te zien zijn.